Erekcija povzroča težave? Uporabite obroček.

Kako postopati v primeru, da erekcija ne nastopi oziroma ne traja dovolj časa

Erekcija ni vselej sama po sebi umevna, namreč, ni ga moškega, ki se ne bi v nekem življenjskem obdobju srečal s problemi motnje erekcije. Ženska pogosto prevzame krivdo nase, da ni dovolj spretna, dovolj privlačna, da je partner ne ljubi več. V večini primerov to niso pravi razlogi za motnjo erekcije. Za erekcijo so največkrat krive težave, s katerimi se moški obremenjuje v svoji glavi, to je v možganih.

Moški, ki se srečajo z motnjo erekcije, večinoma živijo napeto, doživljajo negativni stres in ves čas živijo pod pritiskom. Preveč dela, kratki časovni roki, pričakovanja in pritiski šefov, menjava zaposlitve ali izguba zaposlitve, … Ko moški dlje časa živi pod pritiskom in v nenehnem stresu, sicer želja po spolni sprostitvi ne izgine, težava pa nastane, ko erekcija ne nastopi ali pa se ne obdrži dovolj časa, da bi končal spolni odnos.

Pomembno je, da je partnerica razumevajoča do svojega partnerja, brez pomilovanja ali obtoževanja, in da hkrati zaradi motnje erekcije ne prevzema krivde nase. Pogosto je že dovolj, da se moški spočije in razbremeni, vrnila se bo erekcija. Razen kadar je vzrok za motnjo erekcije bolezen, kar bo ugotovil zdravnik oziroma urolog.

Za okrepitev in podaljšanje erekcije pomagajo erotični pripomočki, kot so obročki za erekcijo, kremice in spreji, ki jih redno in sproščeno uporabljate.

Ali pa je razlog v odtujenem odnosu med partnerjema, ki sta pod bremeni vsakdanjega življenja, kot so težave z otroki, denarne težave in podobno, izgubila medsebojno zaupanje in intimno povezanost. Ko rešita te skupne težave, se bo uredilo tudi vajino spolno življenje oziroma se bo vrnila erekcija.

Kadar pa je razlog za motnjo erekcije le v moškem, v njegovih težavah, stresu in napetosti, ki bremenijo njegovo glavo, to je možgane, je pomembno, da moški problem prepozna in razmisli, kako ukrepati. Vredno se je potruditi za odkrit in sproščen pogovor o nastalih težavah z erekcijo. Se odkrito o tem pogovoriti s svojo partnerico, ki motnjo erekcije tudi razumevajoče sprejema.

Težave z erekcijo lahko rešite sami, pri tem vam pomagajo erotični pripomočki za okrepitev in podaljšanje erekcije. Pomagali vam bodo, da se lažje sprostite in bo vaša spolnost bolj kakovostna.