Erotični pripomočki za klitoris

Erotične pripomočke za klitoris uporabljate za samozadovoljevanje ali za ljubljenje v paru, ko gledate erotični film ali v predigri. Zapeljejo vas v še intenzivnejše čutne užitke. Erotični pripomočki vibrirajo, omogoča tudi različne nastavitve hitrosti. Uporabljate jih za draženje klitorisa ali G točke, za vaginalno ali analno stimulacijo. V večini ali skoraj v celoti pa so tovrstni erotični pripomočki namenjeni stimulaciji klitorisa, z ali brez spolnega odnosa. Prav zaradi svoje primarne funkcije so tudi dobili ime stimulatorji.

Erotične pripomočke za draženje klitorisa lahko uporabljate tudi pod tušem, v kadi, … Idej, kako boste uporabili erotične pripomočke za draženje erogenih točk vam ne bo nikoli zmanjkalo. Uporabite le kanček erotične domišljije. Le te pa v dolgotrajnih zvezah pogosto zmanjka … Nikoli ni prepozno, da v svojem razmerju preženete enoličnost in poživite spolnost. In če stimulator, dišeči lubrikant in drugi erotični pripomočki lahko rešijo zakon, zakaj ne?

Erotični pripomočki stimulatorji so iz udobnega, želeju podobnega materiala, lahko pa so tudi iz medicinskega silikona. Tiho vibrirajo, omogočajo različne nastavitve hitrosti, imajo lahko tudi več funkcij. Takšen stimulatorji vibrirajo, pulzirajo, pospešujejo, …

Nežni vaginalni in hkrati klitoralni stimulatorji v obliki delfina so popolni erotični pripomočki, ki vas bodo zabavali v topli kadi ali pod hitro prho.